Ολοι πρέπει να δούμε μαζί με τα παιδιά μας το εξαιρετικό αυτό βίντεο για την κακοποίσηση των ζώων. Τιτλοφορείται ως #SaveRalph και πρόκειται για μια δυνατή  ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων -stop-motion- που δημιουργήθηκε από την Humane Society International, με πολυεθνικό καστ όλων των αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των Taika Waititi, Ricky Gervais, Zac Efron, Olivia Munn, Pom Klementieff, Rodrigo Santoro, Tricia Helfer και πολλών άλλων. 

Η εκστρατεία #SaveRalph του HSI αντιμετωπίζει τη σκληρότητα των δοκιμών σε ζώα με πρωτότυπο και απροσδόκητο τρόπο - χρησιμοποιώντας την ιστορία ενός λαγουδάκι για να ρίξει φως στα δεινά των αμέτρητων κουνελιών και άλλων ζώων σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο

O Ralph είναι ένας συμπαθέστατος  λαγός που μιλά και  αισθάνεται αληθινός ,εκπροσωπόντας αμέτρητα πραγματικά ζώα που υποφέρουν καθημερινά.

Ήδη η Κίνα, η Ευρώπη και  οι ΗΠΑ συμμαχούν με σκοπό να έρθει η εποχή όπου οι δοκιμές σε ζώα θα αποτελούν παρελθόν σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ:

Μπορούμε όλοι να αρνηθούμε υπογράφοντας εδώ

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

 

 

"Ο στόχος της εκπαίδευσης στη νεαρή παιδική ηλικία θα πρέπει να είναι να ενεργοποιήσει τη φυσική επιθυμία του παιδιού να μάθει."-Μ. Μοντεσσόρι